SunValo Oy:n kokemuksia GEF Vision -energiahallintapalvelusta ja GEF Kumppanuudesta

Jälleenmyyjämme SunValo Oy kävi alkutalvesta vieraanamme Espoon toimistolla, ja pääsimme kuvaamaan Peten kanssa videon jossa hän kertoo yhteistyöstä kanssamme. Pete kokee GEF Vision Energiahallintapalvelun helpoksi asentaa, ja se palvelee loistavasti heidän asiakkaidensa tarpeita seurata, mitata ja ohjata aurinkovoimalansa tuotantoa.

Katso videolta lisää Peten mietteitä yhteistyöstämme!

Löydät osoitteesta https://www.gef.fi/gef-jalleenmyyjat/ oman alueesi lähimmän jälleenmyyjän, jolta voit kysyä tarjousta GEF Aurinkovoimalasta kotiisi, taloyhtiöösi tai yrityksellesi. GEF Vision -energianhallintapalvelun voi asentaa myös jo käytössä olevaan voimalaan ja se käy useimpiin invertterimalleihin. GEF Visionin avulla voit myös ladata sähköautoasi tai ohjata esimerkiksi lämminvesivaraajaasi pörssisähkön hinnan perusteella, vaikka sinulla ei vielä olisi aurinkovoimalaa.

Kiinnostaisiko yritystänne GEF Kumppanuus? Osoitteesta https://www.gef.fi/edut/ löydät tietoa palveluista ja tuotteista, joita tarjoamme jälleenmyyjillemme. Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Edistämme uusiutuvan energian kasvua.

  • Asiantuntijuus
  • Palvelu
  • Luotettavuus
  • Kumppanuus