GEF Vision energianhallintapalvelu

Kuva Kauhavan Sähkösuunnittelu Oy

Seuraa, ohjaa ja säästä!

GEF Vision on Suomessa kehitetty monipuolinen energianhallintapalvelu mahdollisimman tehokkaaseen aurinkosähkön hyödyntämiseen. Sen avulla voit seurata aurinkovoimalasi tuotantoa ja sähkön kulutustasi missä ja milloin haluat. Kulutusohjaus mahdollistaa itse tuotetun sähkön mahdollisimman tarkan hyödyntämisen. 

Saat palveluun haluamasi ominaisuudet tai voit laajentaa sitä myöhemmin tarpeidesi mukaan. Palvelun voi lisätä myös jo käytössä olevaan aurinkovoimalaan.

fi_5

Tuotannonseuranta

Seuraa voimalasi tuotantoa missä haluat, milloin haluat.

Reaaliaikainen: tiedot päivittyvät 10 sekunnin välein.

Pysy kartalla voimalasi toiminnasta automaattisten raporttien avulla.

Tuotannonseuranta on laajennettavissa GEF Kulutusohjauksella, sekä GEF Kulutusmittauksella.

fi_4

Kulutusohjaus

Haluatko käyttää enemmän aurinkovoimalasi tuottamasta sähköenergiasta, tai vaikkapa lämmittää taloasi tai ladata autoasi, kun sähkö on halvimmillaan? Liitä talosi GEF Kulutusohjauksen piiriin.

Kulutusohjauksella voit esimerkiksi ohjata aurinkovoimalasi ylituotannon lämminvesivaraajaan, nostaen voimalasi omakäyttöasteen jopa 70 prosenttiin!

Ohjaustapoja on monia ja kulutusohjaus soveltuu käytettäväksi myös ilman aurinkosähköä.

fi_1

Kulutusmittaus

Seuraa kiinteistösi sähkönkäyttöä reaaliajassa.

Kulutusmittaus erittelee eri laitteiden käyttämän sähköenergian määrän, sekä esimerkiksi osto- ja myyntisähkön osuudet.

Kulutusmittausta voidaan käyttää yhdessä Kulutuksenohjauksen kanssa – ohjauksessa voidaan ottaa huomioon kiinteistön oma sähkönkulutus.

Mobiilisovellukset

GEF Vision on käytettävissä tietokoneen lisäksi myös Android ja Apple-pohjaisilla mobiililaitteilla.

Voimalan lisääminen sovellukseen on helppoa. Katso ohje voimalan lisäämiseen painamalla tästä.

Aulanäytöt

Tuotannonseurantanäkymien ulkoasu on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. GEF Näyttöyksikön avulla voidaan luoda yrityksesi ilmeen mukainen aulanäyttöratkaisu. Painamalla tästä pääset Tampere-talon tuotannonseurantaan.

 Valvomonäkymä

Onko sinulla, yritykselläsi tai asiakkaallasi useita voimaloita, joita haluat seurata yhden näkymän kautta? Se on mahdollista GEF Vision Valvomonäkymän avulla.
Näet yhdellä silmäyksellä voimaloiden tilan ja tuotannon. Voit selvittää mahdolliset ongelmatilanteet jopa paikalla käymättä!
Voit tilata voimaloista myös automaattiset tuotantoraportit. Tuotannonseuranta voidaan jälkiasentaa jo olemassa oleviin voimaloihin.
GEF Vision on suunniteltu ja rakennettu Suomessa. Palvelulle on myönnetty avainlippu.

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen muistamalla kiinnostuksesi ja toistuvat vierailut. Napsauttamalla "Hyväksy" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Edistämme uusiutuvan energian kasvua.

  • Asiantuntijuus
  • Palvelu
  • Luotettavuus
  • Kumppanuus