Jälleenmyyjäksi

Jälleenmyyjät ovat GEF:lle tärkeitä ja haluamme tarjota heille markkinoiden parhaan palvelukokonaisuuden.

Edut jälleenmyyjille

Parhaat tuotteet

Asiantuntijoiden tekemät hankinnat takaa, että saat markkinoiden laadukkaimman tuotekokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitusvarmuus

Varmista toimitustesi kannattavuus. GEF toimittaa tilauksesi oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja oikeilla tarvikkeilla.

Tekninen tuki

Helposti tavoitettava ja osaava tekninen tuki auttaa sinua tarvittaessa.

Koulutukset

GEF järjestää yhteisiä koulutus- ja virkistäytymisseminaareja jälleenmyyjillemme. Tämän lisäksi voimme järjestää täsmäkoulutuksia juuri sinun organisaatiollesi.

Suunnittelun apuvälineet

Sopimuskumppanina saat käyttöösi helppokäyttöisen Planter -palvelun kohteen aurinkopaneelimäärän ja sijoittelun suunnitteluun. Palvelusta saa suoraan investointitukihakemuksen liitteet ja takaisinmaksuaikalaskelman.

Valmiiksi neuvotellut rahoituspalvelut

Valmiiksi neuvotellut rahoituspalvelut auttavat sinua myymään asiakkaillesi aurinkosähköratkaisuja heidän haluamalla rahoitusmallilla.

Jälleenmyyjäsivut

Saatavillasi on helposti mm. datalehdet, asennusohjeet, toimintaohjeet ja markkinointimateriaalia.

GEF Vision -palvelu

Vahvista asiakassuhteitasi GEF Vision -palvelulla. Jälleenmyyjillemme tarjoamme yrityksesi logon asiakkaan tuotannonseurantanäkymään, mutta GEF Vision on lisämaksusta kustomoitavissa myös täysin sinun tai asiakkaasi yrityksen ilmeen mukaiseksi.

Aurinkoakku

Jälleenmyyjät pystyvät tarjoamaan asiakkailleen Aurinkoakku-palvelua, joka varmistaa, että asiakas saa suurimman mahdollisen hyödyn aurinkovoimalastaan.

Tule jälleenmyyjäksi

Mikäli haluat liittyä Suomen parhaimpien aurinkoenergiatoimijoiden kasvavaan joukkoon, ole meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä, miten saadaan sinutkin menestyväksi jälleenmyyjäksi.

Miia Lehtinen
miia.lehtinen@gef.fi
+358 50 555 2944

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen muistamalla kiinnostuksesi ja toistuvat vierailut. Napsauttamalla "Hyväksy" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Edistämme uusiutuvan energian kasvua.

  • Asiantuntijuus
  • Palvelu
  • Luotettavuus
  • Kumppanuus