Aurinkovoimala säästää sähkölaskussa ja nostaa kotisi arvoa

Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn – yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Aurinkosähkön tuotanto onkin tuplaantunut vuosittain Suomessa. Hyödynnä sinäkin auringon ilmainen energia.

GEF Aurinkovoimalan ja älykkään kokonaisratkaisun avulla saat siitä entistä enemmän hyötyä omaan energiankäyttöösi ja säästöä energiakuluihin.

Älykkäät aurinkovoimalat korkealaatuisin tuottein avaimet käteen -periaatteella

 • Luotettava jälleenmyyjämme mitoittaa ja suunnittelee tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalan.
 • Täydennä aurinkovoimalaasi GEF Vision -energianhallintapalvelun tarjoamilla mahdollisuuksilla.
 • Saat tarjouksen, halutessasi myös rahoituksella.
 • Tarvikkeet toimitetaan pihaasi ennen sovittua asennusajankohtaa.
 • Aurinkovoimalan asennus, käyttöönotto ja käytön opastus
 • Saat laskun, jossa on eritelty kotitalousvähennyksen osuus – hyödynnä se verotuksessasi!
 • Tuotat puhdasta ja ilmaista energiaa suoraan omaan käyttöösi helposti – seuraat ja säästät!
 • Voit laajentaa voimalaasi ja GEF Vision -palvelua tarpeen mukaan.

Aurinkosähköjärjestelmän laatutuotteet edustavat viimeisintä tekniikkaa

Toimitamme asennuspaikalle korkealaatuisista komponenteista koostetun valmiin tuotepaketin, jonka toimitussisällön jälleenmyyjä vahvistaa juuri tarpeisiisi soveltuvaksi. Näin asennus pääsee etenemään aikataulussaan ja voimala valmistuu tuottamaan uudelle omistajalleen vihreää aurinkosähköä.

GEF Vision -energianhallintapalvelu

Helppokäyttöisen GEF Vision -energianhallintapalvelun avulla voit seurata reaaliaikaisesti aurinkosähkön tuotantoa ja sähkön kulutustasi. Älykkään kulutusohjauksen avulla saat hyödynnettyä mahdollisimman paljon itse tuottamastasi sähköstä omaan käyttöösi ja voit väistellä sähkön kalleimmat tunnit.

Esimerkkejä GEF Aurinkovoimala -paketeista

Aurinkovoimala hybridi- ja sähköautoilijalle

Lataa sähköauto nopeasti ja turvallisesti kotona ja hyödynnä aurinkosähkö täysimääräisesti latauksessa. Voimalapaketti voi sisältää Wallbe LEO- sähköauton latausaseman lisäksi esim. akuston.

Aurinkovoimala älykkäällä ohjauksella

GEF Vision -energianhallintapalvelun avulla seuraat tuotantoa tarkasti. Järjestelmään voidaan liittää kiinteistön sähkönkäytön reaaliaikainen kulutusmittaus ja ylituotannon ohjaus esim. lämminvesivaraajaan. Ohjaus on mahdollista mobiilisovelluksella.

Aurinkovoimala ja pörssisähkön ohjaus

Käytätkö pörssisähköä ja haluat saada aurinkovoimalastasi täyden taloudellisen hyödyn. Varustetaan voimalasi GEF Vision -energianhallintapalvelun reaaliaikaisella kulutusmittauksella ja kulutusohjauksella. Energiankäytön ohjaus tuo merkittävää hyötyä läpi vuoden. Voimalan omakäyttöaste nousee jopa kaksinkertaiseksi.

Millainen aurinkovoimala palvelee sinua parhaiten? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle parhaiten toimiva paketti.

Miksi GEF-aurinkopaneelit?

Säästät sähkölaskussa...

Aurinkopaneeleilla tuotettu aurinkosähkö on ilmaista, josta et maksa energia- tai siirtohintaa, etkä myöskään sähkö- ja arvolisäveroa. Aurinkosähköjärjestelmät tuottavat jopa 7-10 % vuodessa ja sijoitus omaan voimalaan nostaa välittömästi kiinteistön arvoa. Aurinkovoimala on riskitön sijoitus.

Hyödyntämällä GEF Vision -energianhallintapalvelua lisäät järjestelmän tuottavuutta entisestään.

...otat vastuuta ympäristöstä...

Auringon säteilyn synnyttämä aurinkoenergia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara. Se on täysin päästötön ja siksi puhtain tapa tuottaa energiaa. Aurinkoenergialla tuotettua sähköä voidaan käyttää kaikissa sähkölaitteissa.

...alan parhailla tuotteilla!

Saat nauttia itse tuottamastasi aurinkosähköstä huoletta ja turvallisesti, kun voimala koostuu korkealaatuisista tuotteista aina pienintä yksityiskohtaa myöten.

Katso kuinka helposti aurinkoenergia on sinun käytössäsi

1. Kartoitus

Valitse lähialueesi GEF-jälleenmyyjä tai ota yhteyttä meihin. Jälleenmyyjä on yhteydessä sinuun ja kartoittaa tarpeesi. Tämän jälkeen saat tarjouksen. 

2. Asennus​

Sovittuna päivänä asennamme kotiisi aurinkopaneelit ja muut voimalan tarvitsemat laitteet sekä opastamme sinua voimalan toiminnasta ja ylläpidosta.

3. Käyttö ja kirkkaampi huominen

Siinä kaikki. Olet virallisesti nyt aurinkosähkön tuottaja. Tuottamasi ylijäämäsähkön voit myydä haluamallesi  sähköyhtiölle ja omaan käyttöösi menevä sähkö säästää sinulle euroja ensimmäisestä auringonsäteestä alkaen.

Edistämme uusiutuvan energian kasvua.

 • Asiantuntijuus
 • Palvelu
 • Luotettavuus
 • Kumppanuus