Aurinkopaneelit & tuotteet

Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn. Aurinkovoimala ei aiheuta päästöjä tai meluhaittoja eikä siinä ole liikkuvia osia, joten se on käytännössä huoltovapaa. Suomessa aurinkovoimalat tuottavat valoisan kesän ansiosta yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Aurinkokennon teho laskee lämpötilan noustessa, joten olosuhteemme ovat mitä mainioimmat aikaisesta keväästä myöhään syksyyn. Aurinkosähkön tuotanto on yleistynyt ja tuotanto on tuplaantunut vuosittain Suomessa.

GEF aurinkopaneelit on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Aurinkopaneelit ovat toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Erityisesti luotettavuus ja varmuus tekeekin niistä kannattavan sijoituksen, jonka arvo nousee sähkön hinnan jatkaessa nousuaan.

GEF Aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tehontuottotakuu. Se tarkoittaa sitä, että 25 vuoden jälkeen aurinkopaneelit tuottavat vähintään 80 %:a alkuperäisestä tehostaan. Aurinkopaneeleiden käyttöiäksi voidaan arvioida vähintään 30, jopa 40 vuotta. 

MicrosoftTeams-image (10)

Toimittamamme GEF aurinkopaneelit ovat tyypiltään yksikidepaneeleita, jotka on helppo tunnistaa kennon mustasta väristä. Yksikidepaneeleiden kokonaan musta väri, paneelin kehys ja kiinnikkeet, muodostavat paneelikentästä erittäin tyylikkään ”saumattoman” kokonaisuuden.

Yksikidepaneelit ovat tehokkaita joten katon pinta-alan saa hyödynnettyä erinomaisesti. Yksikidekennon valmistusprosessi on monikidekennoa vaativampi, ja prosessin vastuullisuuden valvominen on näin ollen mahdollista. GEF aurinkopaneeleille on myönnetty sertifikaatit laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden osalta.

Kuvat: Kauhavan Sähkösuunnittelu Oy

Aurinkopaneelien teho

Aurinkopaneeleita valitessa on hyvä ymmärtää termien kWp/kWh merkitys. Aurinkopaneelin nimellisteholla ja huipputeholla tarkoitetaan sitä sähkötehoa, jonka paneeli tuottaa standardiolosuhteissa. 

Huippu- ja nimellistehon yksikkönä käytetään yksikköä Wp (kWp = 1000 Wp). 1 kWp (p = teho STC olosuhteissa) tuottaa asennuspaikasta ja lämpötilasta riippuen jopa 900 kWh/kWp. 

Esimerkiksi 5 kWp omakotitalovoimala voi tuottaa 4500 kWh vuodessa. 

Aurinkokennon teho laskee lämpötilan noustessa, joten olosuhteemme ovat mitä mainioimmat aikaisesta keväästä myöhään syksyyn.Laadukkaat komponentit – turvallinen investointi ja kestävä voimala

Hankimme aurinkopaneelit luotettavilta, sertifioiduilta ja vastuullisesti toimivilta valmistajilta. Aurinkopaneeleilla on 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Inverttereillä on seitsemän ja RAULI All Black -kiinnitysjärjestelmillä 30 vuoden takuu.
 
mono black 360w

GEF Aurinkopaneeli 365 W

Puolikenno (half-cut) -paneelissa paneelin kennot ovat puolitettu, mikä mahdollistaa tehokkaamman energiantuotannon. 

Rinnakkaisten kennojen (kaksoismoduulirakenne) ansiosta paneeli tuottaa enemmän energiaa varjostuessaan sekä aamuisin ja iltaisin auringon ollessa matalalla. Toisen puolen varjostuessa toinen puoli jatkaa toimintaansa. Esim. keväällä lumien sulaessa yläosa tuottaa jo täydellä teholla kun alaosa on vielä lumen peitossa.

 

GEFVisionmobiili

GEF Vision

Helppokäyttöisen GEF Vision energianhallintapalvelun avulla voit seurata reaaliaikaisesti aurinkosähkön tuotantoa ja sähkön kulutustasi. Älykkään kulutusohjauksen avulla saat hyödynnettyä mahdollisimman paljon itse tuottamastasi sähköstä omaan käyttöösi ja voit välttää sähkön kalleimmat tunnit. Palveluun voi valita haluamansa ominaisuudet ja sitä voi myös laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan, esimerkiksi sähköauton latauksen ohjaukseen.

Rauli-komponentti-11-2019-lr-jpg--13 (1)

RAULI -harjakattokiinnikkeet

Suomessa suunnitellut ja valmistetut RAULI All Black -harjakattokiinnikkeet ovat tyylikkäät ja kokonaan mustat. Ne on suomalaisesta suurlujuusteräksestä valmistettu. Kiinnikkeet kestävät varmasti Suomen sääolosuhteet, joten tuuli- tai lumikuormista ei aiheudu vaaraa. Kiinnitysjärjestelmän asentaminen on turvallista sekä asentaja- ja kattoystävällistä. Kiinnitysjärjestelmällä on 30 vuoden takuu.

 

MUSTAL_1 (1)

Komponentit

GEF Aurinkovoimalaan sisältyy aurinkopaneelien, invertterien ja kiinnikkeiden lisäksi kaikki voimalan käyttöön ottoon tarvittavat materiaalit, kuten turvakytkimet, pikaliittimet, varoitustarrat ja kaapelit. Myös pienten osien osalta on kiinnitetty huomiota niiden korkeaan laatuun.

m-71782

Fronius -invertterit

GEF Aurinkovoimaloiden invertterinä on erittäin kestävä, itävaltalainen Fronius. Invertteri mitoitetaan aina oikein suhteessa voimalakokoon. Fronius on tutkimusten mukaan markkinoiden laadukkain invertteri. GEF jälleenmyyjät ovat Froniuksen kouluttamia sertifioituja asentajia.  Tutkimuksen mukaan

WallBe LEO latausasema

LEO on todennäköisesti helpoin tapa ladata sähköauto! Wallbe LEO on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen latausasema. Seinään asennettava Plug & Charge -asema lataa auton nopeasti ja helposti. LEO on täydellinen ratkaisu kotitalouksille.

Parasta LEO-latausasemassa:
• Nopea ja helppo
• Intuitiivinen ja kustannustehokas kytke ja lataa -ratkaisu (Plug & Charge)
• Helppo asentaa
• Huoltovapaa
• Soveltuu asennettavaksi autotalleihin ja autokatoksiin sekä ulkotiloihin
• Seinäasennus tai pylväsasennus ruostumattomasta teräksestä

GEF Vision energianhallintapalvelulle on myönnetty avainlippu.

Yhteistyössä

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen muistamalla kiinnostuksesi ja toistuvat vierailut. Napsauttamalla "Hyväksy" hyväksyt kaikkien evästeiden käytön.

Edistämme uusiutuvan energian kasvua.

  • Asiantuntijuus
  • Palvelu
  • Luotettavuus
  • Kumppanuus