GEF -AURINKOPANEELIT JA AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMIEN KOMPONENTIT

Tarjoamme alan parhaimmat aurinkopaneelit ja muut komponentit aurinsähköjärjestelmiin. Asiantuntijamme osaavat suositella hyväksi havaittuja ratkaisuja yksittäisten osien hankinnassa tai laajemman kokonaisuuden valinnassa.  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

GEF -AURINKOPANEELIT

Aurinkopaneeli :: GreenEnergy Finland Oy

GreenEnergy Finland tarjoaa yksikiteisiä, monikiteisiä ja ohutkalvo-aurinkopaneeleita johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta.

  • Monikiteiset GEF -aurinkopaneelit ovat yleisimpiä, sillä ne tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn suhteessa hintaan. Tarjoamme aurinkopaneelit 260 Wp:n (60 piikennoa) ja 300 Wp:n (72 piikennoa) yksikköinä. Aurinkopaneelit ovat tummansinisiä.
  • Yksikiteiset GEF -aurinkopaneelit toimivat tehokkaasti ja erinomaisesti paikoissa, joissa asennusalue on rajallinen. Tarjoamme aurinkopaneelit 265-290 Wp:n (60 piikennoa) ja 310-330 Wp:n (72 piikennoa) yksikköinä. Kennot ovat mustia ja pyöreäkulmaisia.
  • GEF -ohutkalvo-aurinkopaneelit perustuvat mm. amorfiseen piihin. Ne sopivat parhaiten asiakkaille, jotka vaativat tuotteelta etenkin esteettisyyttä. Ohutkalvoaurinkopaneelit voidaan integroida rakenteisiin, kuten julkisivuihin. Aurinkopaneelit ovat tumman meripihkaisia väriltään.  

Aurinkopaneelimme täyttävät suorituskykyvaatimukset (mm. TÜV-todistukset) ja niillä on pitkä takuu (tuotetakuu vähintään 10 tai 12 vuotta ja tehontuottotakuu vähintään 25 vuotta). Kaikki aurinkopaneelimme ovat myös suunniteltu kestämään ankaria talviolosuhteita.

  

INVERTTERIT JA SEURANTA

ABB invertterit ja seuranta :: Aurinkosähköjärjestelmät, aurinkopaneelit, aurinkosähkövoimalat :: GreenEnergy Finland Oy

 

Aurinkopaneelit tuottavat auringonsäteilyn vaikutuksesta tasavirtaa. Tasavirta muutetaan taajuusmuuttajalla eli invertterillä vaihtovirraksi, joka on yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa.

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmiin laadukkaita, luotettavia ja tehokkaita taajuusmuuttajia, joita valmistavat ABB.

Tarjoamme myös palveluja taajuusmuuttajien ja muiden tuotteiden käytön seurantaan.

 

   

GEF -KIINNITYSJÄRJESTELMÄT

Kiinnitysjärjestelmät ovat tärkeä osa aurinkovoimalaa. Niitä tarvitaan, jotta aurinkopaneelit saadaan kiinnitettyä vaadittuun kallistuskulmaan. Kallistuskulma vaikuttaa oleellisesti optimaaliseen tehontuottoon. Kiinnitysjärjestelmä on suunniteltava huolellisesti, jotta saadaan tarvittavaa vakautta ja voidaan parantaa tuotteen kykyä kesää mekaanista rasitusta, kuten lumikuormaa ja tuulta.

GreenEnergy Finland Oy tarjoaa asiakkailleen optimaalisesti suunniteltuja aurinkopaneeleiden kiinnitysjärjestelmiä.

Aurinkopaneeleiden kiinnitysjärjestelmät :: GreenEnergy Finland Oy

 


OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ AURINKOVOIMAN ASIANTUNTIJOILTAMME